Скарал се с група младежиОчаква го наказание за дребно хулиганство Лорд

...
Скарал се с група младежиОчаква го наказание за дребно хулиганство Лорд
Коментари Харесай

Задържаха Евгени Минчев за 24 часа, обидил полицаи

Скарал се с група младежи
Очаква го наказване за дребно безчинство  

Лорд Евгени Минчев бе арестуван в Първо столично районно ръководство след вербален конфликт с полицията. До публицистичното привършване на броя през вчерашния ден 24-часовия му арест по Закона за Министерство на вътрешните работи не беше изминал.

Около 23 ч в събота патрул е бил изпратен на сигнал за скандал сред 60-годишния мъж и група младежи в центъра на София. Когато пристигнали на мястото, служителите на реда заварили на мястото единствено Минчев. Започнали пререкания на висок звук, при които светският хроникьор се е държал жестоко и униформените го задържали по Указа за битка с дребното безчинство.

Това не е първият конфликт на Минчев с полицията. През 2004 година той бе арестуван във Варна, тъй като бе решил да си направи фотография за спомен, качен върху полицейски автомобил на крайбрежната алея във Варна. В този миг излезли чиновници на Общинска полиция, които били на инспекция в близкото заведение. За тази постъпка Варненският областен съд наказа Минчев с 15-дневен престой в Първо варненско районно ръководство.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР